11 Mart 2009 Çarşamba

bak nasılda kolay artık blog yazmak...

sadece ayarladığın blog adresine mail atıyorsun;
ana metni, metin olarak kullanıyor..
subject'e yazdıklarını başlık olarak ayarlıyor..
maildeki resmi de resim olarak ekliyor...
  :) :) :)

İngilizceyi kesinlikle öğrenmeliyim… ve bunu önümüzdeki 1 yıl içerisinde yapmalıyım.

 

Neden İngilizce öğrenmeliyim…İngilizcenin bana faydaları, sonuçları neler olur…?

 

İlk olarak artık global bir dil olan ingilizce'yi herkes bilmeli...

Ne kadar inkar etmeye çalışsak da artık günlük dilimizde bile İngilizce kullanıyoruz.. bu neden araba kullanmalıyım gibi birşey..

Ayrıca daha özele inersek:

-          Jean Monnet veya diğer burslarla yurtdışına gitme şansın var

-          Biz çok gezmek isteyen bir aileyiz.. daha çook yurtdışı gezileri yapacağız, ingilizce öğrenmek kendi başına her okuduğunu her dinlediğini anlamak çok güzel olcak..

-          Bazı şeyler sadece ingilizce'de var, web'te gezerken bile ingilizce bilmek gerekiyorki dünyanın kaynağı önüne açılsın..

-          Birşeyi anadilinden okumak , dinlemek , seyretmek çok önemli.. yeri geliyor okuma bilmeyen bir insan gibi kalabiliyoruz..

-          Sana getirisi seni bir adım daha ileri götürmesidir,, ayrıca işyerinde de bu sana gerçekten fark attıracaktır.. önce dil tazminatı sonra da bilgisayarların dilinin ingilizce olması ve bazen eğitimlerin ingilizce olması.. hatta sizin işyerinde bir çok yabancı var bunlarla ilişki kurulması konusunda teknik anlamda tek olabilirsin.. bunlar teferruat ama önemli olabilir de...

 

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ngilizce


coca cola

Önceki yazıya bu resmi bir türlü ekleyemedim. Resmi silmeden bir şans daha vermek istedim. En sonunda bu şekile ekledim :)))

 
eXTReMe Tracker
Directory of General Blogs